ПОРЪЧКА, ДОСТАВКА И УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

 

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

 

Поръчки, извършени и потвърдени в работен ден до 16:00h, се доставят до пет работни дни, ако артикулите, които сте поръчали, са налични. Поръчки, направени в събота, неделя и през официалните празници, се доставят на втория или третия работен ден след това. Потвърждаването става чрез телефонно обаждане от нас – уточняваме наличността на стоката, адреса и времето за доставка и след Вашето потвърждение активираме поръчката.

 

ПОРЪЧКА 

 

За да поръчате от нашия онлайн магазин, трябва първо да изберете желания размер на артикула, след което да натиснете бутона “Добави в количката”.  Прегледайте съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта и натиснете бутона “Поръчване”. След като го направите, трябва да  изберете начина на плащане, който е “Наложен платеж – плащане при доставка” и накрая да натиснете бутона “Поръчвам”.

След като сте направили Вашата поръчка ние ще се свържем с Вас, за да уточним наличността на стоката и подробностите около доставката.

 

ДОСТАВКА

 

Доставката при поръчка от нашия онлайн магазин е чрез куриерската фирма, с която работим,  доставката се заплаща от клиента. След като сме приели Вашата поръчка и сме уточнили подробностите около нея, ние ще Ви изпратим желаните артикули веднага, ако ги имаме в наличност.

 

ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

 

Уверяваме Ви, че можете да замените или върнете всеки закупен артикул от  в рамките на 14 дни.

Ако има някакъв проблем с пратката, която сте получили моля свържете се с нас на тел: 0898334964.  Ние ще Ви обясним подробно всички детайли и начина за замяна или връщане.

 

ЗАМЯНА

 

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля свържете се с нас на тел: 0898334964.

След като сме обсъдили всички детайли по замяната, Вие трябва да изпратите пратката си към нас без наложен платеж до адреса, който ще Ви дадем. Можете да се възползвате от услугите на избрана от Вас куриерска фирма. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната. Условието, на което трябва да отговаря дрехата е,  да не е носена, прана или гладена, да не е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.

Преди да предприемете каквито и да било действия, трябва да се свържете с нас на тел: 0898334964.

 

ВРЪЩАНЕ

 

Ако желаете да върнете закупен от нас артикул, то трябва да се свържете с нас на тел: 0898334964. Ние ще Ви обясним как да попълните формуляра за връщане на продукт и какво да предприемете след това. Можете да   използвате услугите на избрана от Вас куриерска фирма. След като получим върнатата пратка, ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане (да не е носена, прана или гладена, както и да е с оригиналните опаковка и етикети). След това, в рамките на 3 работни дни, ще възстановим сумата по банков път на посочения от Вас IBAN във формуляра за замяна и връщане.

Доставки при желание за ЗАМЯНА или ВРЪЩАНЕ се поемат от клиента.

 

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Благодарим Ви!